Zomerse smoothies en vegan food

Happy Weekend Vibes #14

Na al die warme, plakkerige dagen op school zijn we wel echt toe aan het weekend, of niet soms? Nu nog hopen dat het mooi weer blijft! We spraken Phoebe over haar plannen voor dit weekend en we hebben weer de tofste evenementen en uitjes in Ede voor je op een rijtje gezet.

“Vrijdagavond ga ik afspreken met twee klasgenoten en gaan we drankjes doen. We hebben nog nooit buiten school om afgesproken, maar het is nu een soort van ‘troosten en proosten’ geval. Zaterdag ga ik werken bij de New Yorker. Ook komt er een meisje kijken naar mijn huidige kamer. Ik ga namelijk binnenkort verhuizen naar een andere kamer. Zaterdagavond spreek ik met een vriendin af en gaan we misschien nog uit in Arnhem. En de laatste dag van mijn weekend ga ik weer werken.” Phoebe (eerstejaars Journalistiek)

Dit is er dit weekend in Ede te doen! Fijn weekend!

 

Vegan Pop-Up Restaurant: Just Like Your Mom 
Wanneer? Zaterdag 2 en zondag 3 juni
Wat? Heerlijk veganistisch eten
Waar? Astrant, Kuiperplein 31 Ede
Damage: Afhankelijk van wat je eet/drinkt!

Ben jij alweer even geleden uiteten geweest? En wil jij een keer iets anders of iets nieuws proberen? Dan is het Pop-uprestaurant echt iets voor jou! Dit weekend wordt het café van Astrant omgetoverd tot een waar restaurant waar je heerlijk kunt eten. Alle gerechten zijn vrij van dierlijke producten en plantaardig. Je kunt al voor €22,50 je eigen drie-gangen menu samen stellen (wel zonder drankjes!). De ideale manier eens veganistisch te eten op een (h)eerlijke manier! Wil je liever een snack en/of een drankje? Dan kun je ook terecht in de stadstuin achter het pand. Wel kun je alleen contant betalen tijdens deze dagen. Opletten: voor het restaurant moet je vooraf reserveren. Dat kan via deze site: www.popup.astrant-ede.nl

Smoothie maken 
Wanneer? Zaterdag 2 juni 11:00-17:00 uur
Wat? Leer je eigen smoothies maken
Waar? MediaMarkt, Ede
Damage: –

Een van de lekkerste en meest gezonde drankjes die je kunt drinken, naast water, zijn smoothies! Dit heerlijke sapje van fruit, yoghurt of (plantaardige)melk is makkelijk zelf te maken. MediaMarkt en de Albert Heijn van het Bunschoterplein gaat het je leren deze zaterdag zodat jij deze zomer je huisgenoten of vrienden kunt verrassen met een heerlijke smoothie.

In de Steigers: Metalcore
Wanneer? Vrijdag 1 juni 20:00 – 01:00 uur
Wat? Een avond vol met metalcore
Waar? Astrant, Kuiperplein 31 Ede
Damage: 5 euro

Dit evenement gaat zorgen voor een hele harde avond! Houd jij van snoeiharde gitaren, breakdowns en riffs? Ga dan zeker dit evenement checken! Nog leuker: de band Despicable Heroes is een echte local-band! De Barneveldse band speelt deze avond samen met Dock83 en Lingering. Daarnaast is het ook de laatste show in Astrant voor de zomerstop. BE THERE 🙂

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.