Zo vieren de CHE-studenten Pasen!

Happy Weekend Vibes #11

Feest! We hebben dit weekend niet alleen extra lang weekend (hellooooo vrije vrijdag en maandag!), maar we staan ook nog stil bij Goede Vrijdag en vieren Pasen. Grote kans dat jij je paasweekend bij en met familie viert en Ede gaat verlaten voor deze dagen. Mocht dat niet zo zijn, dan heb je geluk! Wij van Ad Rem Online hebben de tofste evenementen voor je op een rijtje gezet voor dit weekend. Daarnaast vertellen twee studenten nog wat zij doen dit weekend! Fijne Pasen!

 

 

“Op Goede Vrijdag sta ik stil bij het feit dat het zo’n bijzondere dag is, maar ik moet ook werken. Zaterdag ga ik lekker bijkomen en schoonmaken in mijn studentenhuis. Schoonmaken vind ik fijn, als het mijn eigen kamer is. Ik word blij van het resultaat en het voelt gewoon goed. Geen zand meer onder je voeten of andere viezigheid, maar gewoon lekker schone voeten en een schone kamer. Zaterdagavond heb ik een feestje van goede vrienden. Zondag vier ik Pasen in de kerk en in mijn studentenhuis. Daar maken we wel even een mooi dagje van. Maandag is echt een dag dat ik even helemaal niets ga doen, heerlijk!” – Jacob-Willem (tweedejaarsstudent, journalistiek)

 

 

 

“Ik ga naar Luxemburg op Goede Vrijdag. Wat ik daar ga doen? Ik ga een nieuwe camera kopen omdat hij daar goedkoper is. Ik ben toch in de buurt die dag en ben nog nooit in Luxemburg geweest, dus dat wordt een leuk dagje! Zaterdagochtend reis ik af naar Groningen, naar mijn vriend. Op Eerste Paasdag gaan we dan met familie uit Groningen wokken. Misschien dat ik maandag nog naar de bios ga of naar het kattencafé in Groningen voordat ik weer terug naar huis ga.”  – Gabriëlla (tweedejaarsstudente, journalistiek) 

 

 

 

En dit is er te beleven in Ede tijdens het Paasweekend!

Sunday Blues
Wanneer? Zondag 1 april 16:00 – 20:00 uur
Wat? Een bluesfestival
Waar? Ede centrum

Wil jij genieten van heerlijke bluesmuziek tijdens Eerste Paasdag? In de middag wordt er voor de 17e keer Sunday Blues georganiseerd. Een festival waar maar liefst 17 kroegen en restaurants bluesbands spelen. Je kunt o.a. bands checken bij Rode Peper & Basilicum, Bojangels en de Substitute.

 

Easter Deathfest 
Wanneer? Zaterdag 31 maart 14:00-02:00 uur.
Wat? Metalfestival
Waar? Poppodium Astrant, Ede

Wil jij Pasen graag vieren op een andere manier en houd jij van metal? Dan is dit metalfestival helemaal jouw ding! Het festival duurt de hele dag en je kunt je de hele dag vermaken. Met o.a. bands als Trashcan en Skeletor. Check de verdere line-up via het evenement op Facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.