“Ik ben geen feeststudent” – Happy Weekend Vibes #10

Wat een opluchting. Het is weer weekend! Misschien heb jij je weekend zo vol gepland met activiteiten dat het niet meer als een weekend voelt, maar wie weet doe jij ook helemaal niets meer en pak jij echt je rust. Ad Rem Online vroeg voor deze rubriek aan twee studenten wat zij dit weekend doen.

 

“Het enige dat ik op de planning heb staan voor dit weekend is dat ik ga werken. Maar mijn werk is wel erg leuk, want er zijn dit weekend veel feestjes daar. Ik krijg veel energie van die mensen en het is altijd gezellig. Vrijdagavond is er een ladiesbingo, dan komen er 200 vrouwen met de leeftijd van 23-50 jaar. Er zijn dan veel prijzen te winnen en het is reuze gezellig. Echt een enthousiast kippenhok. Ik mag daar dan tafels bedienen. Zaterdag zijn er op mijn werk twee feesten van verenigingen. Ik ken die mensen vaak al omdat zij vaker komen, dus dat is superleuk!” – Larice (tweedejaarsstudente Journalistiek)

 

 

“Ik ben geen feeststudent. Vanavond komt mijn vriend en gaan wij samen naar de film Pacific Rim. Morgen komt mijn familie langs in Ede en gaan wij hen Ede laten zien. Een ijsje halen bij Bernardo’s mag dan niet ontbreken, ook al wordt het morgen niet heel warm. Zondag is het heel simpel: werken aan school en voor mijn eigen bedrijf Ludante. Verder ga ik alvast mijn tas inpakken voor Brussel, want daar ga ik volgende week heen met school.” – Tessa (tweedejaarsstudente Communicatie)

 

Hoef jij dit weekend niet te werken en heb jij geen familie die over de vloer komt dit weekend en blijf jij in Ede? Dan hebben wij goed nieuws voor je want er is weer genoeg in Ede te beleven en te doen dit weekend!

 

St. Patricksday
Wanneer? Zaterdag 17 maart 20:00 – 02:00 uur
Wat? St. Patricksday in Ede
Waar? Flannagan’s

Heb jij zin in een Iers feestje dit weekend? Ja? Haal dan maar je groene kleding uit de kast en trek het aan en ga de nationale feestdag vieren in de Ierse pub in Ede met veel (groen) bier natuurlijk!

 

Ede Zuigt – Harder dan ooit!
Wanneer? Zaterdag 17 maart 20:00 – 02:00 uur
Wat? De hardste line-up met grindcore en fastcore bands
Waar? Astrant (poppodium Ede)

Als jij liever geen groen Iers feestje viert, maar veel hardere muziek wilt horen, is dit echt een aanrader! Astrant (voorheen poppodium Ede) heeft weer een vette line-up neergezet met bands als: Sick Of Stupidity, My Minds Mine, Raylin en Urk. Je hoeft ook geen entreegeld te betalen, maar een donatie is voldoende!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.