Foodtrucks & BadManTon: IT’S WEEKEND!

Fijn, het is weer weekend! Na een week hard werken moet dat natuurlijk gevierd worden! Blijf jij dit weekend op je studentenkamer? Goed nieuws! Wij hebben alvast jouw agenda ingevuld met de meest toffe evenementen Arnhem, Utrecht en Amsterdam. Check snel of er iets voor je bij zit!

Eten op Rolletjes 2018 – Arnhem

Wanneer? Vrijdag 15 juni tot zondag 17 juni
Wat? Foodtruckfestival
Waar? Sonsbeekpark, Arnhem
Damage: toegang is gratis

Bij het weekend vieren in de (bijna) zomer denk ik vaak aan gezellig een hapje en drankje doen met vrienden. Niet binnen, maar buiten! Gewoon, omdat het kan. Dit weekend kun je bij het Sonsbeekpark in Arnhem heel goed terecht voor bijvoorbeeld je vrijdagborrel, maar je kunt ook de dag erna (terug)komen of op zondag langskomen. Deze plek wordt omgetoverd tot een openluchtrestaurant met live-muziek, DJ’s, theater en vermaak. Daarnaast kun je heerlijke speciaalbieren of wijntjes verorberen. Proef en ontdek nieuwe smaken bij de mobiele keukens. Happy weekend peepz!

BadManTon in Park 6

Wanneer? Vrijdag 15 juni 22:00-01:00 uur
Wat? Badmintonnen op reggae
Waar? TivoliVredenburg, Utrecht
Damage: no damage dear

Badmintonnen op reggae muziek. Klinkt goed, right? Tivoli noemt het de liefdesbaby tussen Badminton en Reggaeton: BadManTon. Zo’n feest waar je nog nooit over na hebt gedacht en je kunt het nu vieren, FOR FREE! Verzamel al je badmannen en chicas malas en ga dansjes doen terwijl je een vurig potje badminton speelt. De badman zorgt er wel voor dat alles in goede banen loopt.

Veggie Festival Amsterdam

Wanneer? 15 juni – 17 juni 15:00-22:00 uur
Wat? Veggie festival
Waar? NSDM-werf, Amsterdam
Damage:
7,95 euro

 

Op dit festival vind je kleurrijke groentegerechten, leer je kennis maken met Noord-Afrikaanse mezzes, falafel, stoere veggie burgers en andere veggie-gerechten. Geen vlees hier. Maar net zo lekker. Je zult verrast staan als vleeseter over hoe lekker veggie voedsel kan zijn! Er zijn ook huisgemaakte drankjes, diverse speciaalbieren, heerlijke tunes en het is bovendien op een hele toffe locatie! Geniet van die chille vibe met je vrienden, collega’s of huisgenoten! Terwijl je lekker je vegaburger zit te eten, te genieten van het zonnetje en de muziek, doe je ook nog iets goeds… HUH? Niet alleen voor jezelf, maar ook voor mens, dier en milieu! That’s nice, right?

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.