Vakantie: tips voor de leukste plekjes van Nederland!

De zomervakantie staat weer voor de deur! Dat betekent chillen, zonnen, op vakantie gaan maar ook lekker vrije tijd in Nederland hebben. Deze vrije tijd wil je natuurlijk wel zo relaxed mogelijk beleven, dus daarom heb ik de volgende tips voor een onvergetelijke vakantie.

 

Steppen op de Veluwe

De Veluwe is voor ons bekend gebied, en mocht je in de buurt willen blijven: dan is dit de perfecte activiteit voor in de zomer! Hier kan je bijvoorbeeld een step huren om over de prachtige heuvels en de beboste gebieden te scheuren. We hoeven niet per se allemaal ver weg te gaan!

Fluisterbootje in Giethoorn

Giethoorn: dat schattige plaatsje wat overstroomt van de toeristen. Je moet tegen de drukte kunnen, maar anders is Giethoorn een ontzettend leuk dorpje om te zien! Je kan er met een fluisterboot mee en heerlijk door de kleine watertjes varen.

E-chopperen door Noord-Holland

Noord-Holland heeft veel schattige plaatsjes die dicht bij elkaar liggen. maar net te ver om te lopen. De oplossing? E-chopperen! Zelf heb ik dit gedaan en ik vond dit enig om met vrienden te doen. Lekker op ons eigen gemakje langs de plaatsjes tuffen, hier en daar een drankje. Het kon niet op!

Eco Safari

Als je van de natuur houdt, is dit echt wat voor jou. Een Eko-Tour in Drenthe brengt je midden in de natuur. Heerlijk met je eigen jeep door de natuur rijden, dieren spotten en met of zonder mooi weer genieten van het uitzicht. Maar van dat mooie weer mogen we in de zomer wel uitgaan!

Friesland, Friesland en nog eens.. Friesland

Persoonlijk ben ik helemaal fan van Friesland. Ik zou er een aparte blog van kunnen schrijven! Een bootje huren in Friesland en heerlijk het Slotermeer op is dan ook absoluut een aanrader. Maar steden als Franeker, Dokkum en Sloten mogen eigenlijk ook niet gemist worden. Daarom zou ik een houseboat aanraden. Hiermee kan je Friesland doorvaren en ter plekke overnachten op je houseboat. Met mooi weer spring je zo in het water en een barbecue kan dan weer georganiseerd worden op de volgende plek waar je je boot aanlegt. Een fijne zomer gewenst!

2 replies on “ Vakantie: tips voor de leukste plekjes van Nederland! ”
 1. Ηаllo!
  Міssсhіеn iѕ miϳn berіcht tе sрecіfiеk.
  Мaаr miϳn оudеre zuѕ vоnd een gеweldіge man hіer en zе hеbben een gewеldіgе relаtiе, maar hое zіt hеt mеt mіϳ?
  Ιk ben 24 jаar оud, Аnikа, uit dе Τѕjeсhische Republiеk, ken ооk de Εngelѕe taаl
  Еn… bеter оm hеt mеteеn te zeggеn. Ik ben bіѕeksuееl. Ιk bеn nіet jаloerѕ ор ееn аndеrе vrоuw… voоrаl аls wе ѕamen de lіеfdе bedriϳven.
  Аh ja, іk kook erg lekkеrǃ en іk hоu niеt allеen van koken ;))
  Ιk ben еen есhtе meіd en oр zоek naаr een serіеuzе еn hetе relаtiе…
  Ηoe dаn оok, kunt u mіϳn рrоfiel hіеr vіndеn: http://tiomewabou.tk/usr-27197/

 2. Наllo аllеmaal, ϳongеns! Ik weet het, miϳn bеricht іs mіѕѕchіеn tе ѕpеcifiek,
  Мaar mіϳn zuѕ vоnd hіer eеn ааrdigе mаn еn zе trоuwdеn, duѕ hoe zіt hеt mеt mіj?! 🙂
  Ik ben 27 jааr оud, Аnіkа, uіt Roemеnіë, ik kеn оok Εngеlsе еn Duitѕе tаlen
  Еn… ik hеb een ѕpeсіfіеkе zіеktе, genааmd nymfomаnie. Wie wееt wat dit іѕ, kan mіj bеgrіjpen (bеter оm het mеtеen tе zeggеn)
  Аh jа, іk kоok erg lekker! en іk hоu niеt аlleеn van kokеn ;))
  Ik ben ееn echtе meid, geеn рroѕtitueе, en ор zoеk nааr eеn ѕеrieuzе en hetе relаtіе…
  Hоe dаn ook, ϳe kunt mіϳn рrofiеl hier vindеn: http://unsourfuncnanwitch.ml/user-98219/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.