Tips voor een onvergetelijk Pasen!

Het Paasweekend staat weer voor de deur! Naast de kerk en eitjes zoeken zijn er meer leuke dingen die je dit weekend zou kunnen doen. Ik heb er een paar op een rij gezet!

 

Paaswandeling

Met dit weer is dit natuurlijk een inkopper: ga er lekker met je huisgenoten of gezin op uit en maak een mooie wandeling. Lekker kletsen, eitjes eten, en het is gratis ook nog! In Ede en omgeving zijn genoeg mooie plekken om eens lekker de benen te strekken.

 

Paasvormige culinaire kunstwerken

Kijk, we zijn misschien niet allemaal keukenprinsesjes. Maar hoe leuk is het om Paasgerelateerd eten te maken!! Een tosti in de vorm van een Paashaas, een Paastaart, dat is toch enig? Een leuke bezigheid!

 

Het klassieke schilderen

Een ei schilderen is natuurlijk een klassieke bezigheid, wie heeft dat nou nog nooit gedaan!? Misschien wel leuker is het om je ei een dag voor de Paasbrunch te schilderen, dan ontbijt je lekker met een – hopelijk – prachtig geschilderd eitje!

 

Wat zijn we uit!

Buiten de deur is er natuurlijk ook genoeg te doen. Een lekker festivalletje pakken kan altijd, en is met dit weer zeker geen straf. Check. HIER welke festivallen georganiseerd worden dit weekend. Voor een wat rustiger genre kan je HIER kijken naar het programma van het Concertgebouw, waar onder andere Bachs Matthäus-Passion te horen is dit weekend!

 

Paaseieren verstoppen

Paaseieren verstoppen en zoeken, dit is echt de nummer één activiteit tijdens Pasen. Maar zeg nou zelf, dit is toch stiekem ook gewoon heel leuk? De strijd onderling, en daarna binnen 5 minuten al je gevonden paaseitjes opeten om vervolgens aan te schuiven bij de Paasbrunch. Daar heb je natuurlijk gister al je eitje voor geschilderd.. Fijn Pasen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.