Tips om je te vermaken in het OV!

Veel van ons zitten met enige regelmaat in de trein. Is het niet naar stage, dan is het wel vanaf thuis naar de CHE. Zelf heb ik wel eens dat ik op m’n telefoon scroll, en denk: “Wat doe ik nou eigenlijk?” Dat is nou ‘nutteloos scrollen’. Laten we dat met deze tips zinvol maken!

 

Neem werk mee in de trein

Deze tip heb je vast al wel eens gehoord, maar misschien nog niet uitgevoerd. Werken in de trein leek mijzelf namelijk nooit handig: voor mijn gevoel zou ik dan net een beetje opgestart zijn als ik weer kon inpakken. Nou, nu ik zelf veel met de trein reis heb ik ontdekt dat dit echt wel handig is! Treinen kan veel tijd kosten, waarin je dus nog best veel kan doen!

 

Dit is meer een tip voor buiten de trein ????️‍♂️

Maak een sport van het overstappen! Neem de trap in plaats van de roltrap bijvoorbeeld. Je kan ook heel makkelijk je kuiten trainen tijdens deze ‘traploopsessies’, door op je tenen de trap te nemen. Als NS weer eens niet meewerkt en je hebt veel overstappen hoef je ook niet meer naar de sportschool! Win-win.

 

Rate outfits om je heen!

In de trein zie je veel mensen, soms iets té veel :). Maak er een spelletje van, en rate kleding! Welke stijl schoenen vindt jij het mooist? Welke blouse zou jij nou nooit aantrekken, en welke juist wel? Wil je naar de kapper maar weet je niet hoe je je haren wil laten knippen? Doe eens inspiratie op en kijk om je heen!

 

Download HayDay

Dit is een grapje.

 

Learn a new language

Você pode aprender um novo idioma no trem, por exemplo, baixando o aplicativo Duolingo!

Ja precies! Dat zeg ik! Hoe leuk is het om in de trein een nieuwe taal te leren. Spaans, Pools of Chinees, allemaal moeilijke talen waar veel tijd in gaat zitten om deze onder de knie te krijgen. Gelukkig zorgt NS er altijd voor dat we hier dan ook genoeg tijd voor hebben! (:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.