De beste brievenbuscadeautjes

Afgelopen week kregen alle CHE-studenten een verrassing door de brievenbus: een doosje met drie kleine repen Tony’s en een kaart met bloemenzaadjes! Dat was nog eens leuk en onverwachts! Wil jij iemand anders ook een hart onder de riem steken met een brievenbuscadeautje maar weet je niet zo goed hoe? Of twijfel je over wat je dan bijvoorbeeld kunt versturen? Check snel deze tips en voor je het weet verras jij je vriend, je oma of je docent.

  1. Chocolade!

De CHE gaf ons chocolade en dat is ook wel logisch: heel veel mensen houden van hiervan. Gezond is het niet, maar zolang je niet teveel eet is het niet zo erg. Er zijn allerlei mogelijkheden om chocolade per post te versturen. Zo kun je op verschillende websites chocoladeharten versturen en er zijn mogelijkheden om met kleine chocoladeletters een korte boodschap te maken en te versturen. Wist je dat je tegenwoordig ook een foto op chocolade kunt laten printen?

  1. Selfcare

Wat past makkelijk door de brievenbus en is ideaal voor een echt selfcare-momentje? Juist ja: maskertjes! Wanneer je iemand wilt verwennen of beterschap wilt wensen, is een pakketje met maskertjes en een lief kaartje een ideaal idee. Een gegarandeerd relax-momentje voor je ontvanger.

  1. TAART!

Ik hoor je denken: past taart wel door de brievenbus? Ja hoor! Je hebt websites met ‘brievenbustaarten’, zoek maar eens op! Een platte appeltaart, een boterkoek of heerlijke brownies: het kan allemaal verstuurd worden. Leuk wanneer iemand jarig is maar wanneer je niet kunt komen vanwege corona. Aan de andere kant kun je het ook naar je gasten sturen wanneer jij zelf jarig bent, zo kunnen zij jouw verjaardag toch een beetje meevieren!

  1. Van-alles-wat-cadeautje’s

Er zijn nog best veel leuke dingen die door de brievenbus passen en door slim te combineren kun je hele leuke pakketjes maken. Geef iemand bijvoorbeeld een paar sokken, een notitieboek, wat theezakjes en een mooie kaart. Gevarieerd en leuk! Dit kan als verjaardagscadeautje, maar ook voor iemand die wel een opkikkertje kan gebruiken.

  1. Een goed (dun) boek 

Niet alle boeken passen door de brievenbus, maar als je een niet al te dik boek kiest, ben je safe. Je kunt iemand ook altijd een boek van jou sturen, dan weet je zeker dat het een leuk boek is. Zet er dan wel even vooraf bij of je het diegene cadeau geeft of dat je het boek uitleent om de nodige verwarring en ongemakkelijke situaties te voorkomen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.