De 5 leukste activiteiten voor de zomervakantie

Kijk jij ook zo uit naar de zomervakantie? Droom je van een verre reis of ben je ‘Koos budgetloos’ en blijf jij in Nederland? Dan heb ik hier 5 leuke tips voor activiteiten op je vrije dag.

  1. Bake it ‘til you make it

Ben jij een echte keukenprins- of prinses? Duik dan lekker de keuken in om nieuwe recepten te proberen. Zo heb ik laatst voor het eerst bananencake en havermoutkoekjes gebakken. Het ligt misschien buiten je comfortzone, maar daarom is het juist leuk om te proberen. Ook leuk: deze activiteit ontspant en daarna kun je lekker genieten van gezonde en lekkere baksels.

 

  1. Bezoek eens een andere stad

Trommel je beste vriend of vriendin op, bel je favoriete nichtje of tante of app je ouders en ga samen op avontuur in een andere omgeving. Dit kan zo leuk zijn en het is ook echt een dagje uit om even naar een andere omgeving te gaan. Zo ga ik deze komende zomer varen op het IJsselmeer met een paar nichtjes en tantes. Superleuk! Maar wat ook leuk is: een dagje Den Bosch of Eindhoven. Je kan er superleuk winkelen. 

 

  1. Wandelen of op het strand of juist in het bos

Je kent het wel: woon je bij het strand, wil je graag naar het bos en andersom. Deze komende vrije dagen ga ik daarom minimaal één keer lekker wandelen op het strand. Omdat ik zelf op de Veluwe woon kom ik niet zo vaak op het strand, maar daarom is het juist des te leuker om een keer te wandelen op een andere plek dan gebruikelijk. Podcastje op en lopen maar! Nu nog hopen op lekker weer!

 

  1. Weekendje weg

Super gezellig om met je beste vriend of vriendin te doen: een weekendje weg. Op deze manier ben je er samen toch even uit. En zeg nu zelf: wie houdt er niet van een mini-vakantie? 😉 Nu zijn er tal van plekken waar je heen kunt gaan. Waar ik zelf een leuk weekendje weg heb gehad: Den Haag, Rotterdam, Leiden, Sneek, Amsterdam en Aken in Duitsland. Actief op avontuur gaan in een andere plaats verrijkt je vrije dagen en je kan er nieuwe dierbare herinneringen maken met je gezelschap.

 

  1. Museum bezoeken

Heerlijk vind ik dit: musea bezoeken en een hele middag lang naar de kunst aan de muren kijken. Ik ben gek op kunst en ga op mijn vrije dagen graag naar het museum toe om even lekker tot rust te komen en inspiratie op te doen. Musea die ik graag met je deel: Stedelijk Museum Amsterdam, Van Gogh Museum en het Rijksmuseum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.