5 tips voor de kou!

Jaja, de winter is dan echt begonnen. Ik zit hier toch een beetje te koukleumen in mijn kamer, aangezien het hier niet altijd heel erg warm is. Daarom 5 tips om het toch wat warmer te krijgen in je huis of kamer!

 

  1. Kaarsen

Kaarsen zijn sfeervol, gezellig en romantisch. Maar naast deze eigenschappen geven ze ook warmte af! Zelf merk ik dat mijn kamer na een poos echt warmer wordt door drie kaarsen te branden.

  1. Lekker inpakpak

Deze dikke trui-achtige deken is echt TOP in de winter. Je kan je er lekker in verstoppen, en is ontzettend warm. Je koopt hem hier, en dit is veel goedkoper dan wanneer je de verwarming omhoog gooit.

 

  1. Dikke dekens over je bed

Overdag heb je met mijn tips de kou inmiddels overleefd, maar nu moet je je bed in. Brr! Wat echt helpt zijn extra dekens op je bed leggen. Zo heb ik extra grote handdoeken in de kast liggen, en die heb ik over het voeteneind gelegd. Werkt top!

  1. Straalkacheltje

Een straalkacheltje werkt op elektra, en dat is veel goedkoper dan gas! Zet hem een kwartiertje aan, en je kamer is warm. Ideaal!

  1. In beweging blijven!

Als laatste tip een heerlijk cliché die je oma of opa ook had kunnen aandragen. Maar lekker in beweging blijven, daar blijf je ook warm mee! Een lekkere wandeling buiten, om vervolgens – in vergelijking – je warme huisje binnen te gaan. Buiten zijn in deze kou is overigens echt goed voor je! Nou,  hup! Lekker naar buiten! Draai ik me nog even lekker om in m’n warme bedje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.