Recordaantal studenten start dit jaar aan de CHE

We zeggen de zomer gedag, verwelkomen september, omarmen school en duiken wederom (of eindelijk) het studentenleven in. Na een zomer vol verschillende vakantiebestemmingen of thuis gespendeerde zomerdagen begint het harde leven weer. Of je nou aan een nieuw jaar begint, een nieuwe studie start of jezelf eindelijk student mag noemen: welcome (again)!

Credits en succes

Wij van Ad Rem Online hopen allereerst dat jullie allemaal een fijne vakantie hebben gehad. Dit jaar zwaait de CHE weer een groep afgestudeerden uit en verwelkomt onze school weer een nieuwe groep studenten. Het academisch jaar 2019/2020 heeft nu al een record te pakken. Er starten namelijk meer dan 1700 studenten aan hun opleiding op de CHE dit jaar en dat is meer dan ooit tevoren. Voor al de nieuwelingen onder ons: we heten jullie in het speciaal hartelijk welkom. Voor al de mensen die onze school afgestudeerd verlaten en voor al de mensen die hun propedeuse hebben gehaald: van harte gefeliciteerd. We gaan een jaar in waarin we hopelijk al onze doelen behalen en onze studies succesvol voortzetten of afsluiten. Tenslotte dan nog maar een toewensing namens onze redactie: heel veel succes in 2019/2020.

Wat is Ad Rem Online?

Ad Rem Online is het enige echte online studentenmagazine van de Christelijke Hogeschool Ede. Bij Ad Rem Online produceren we op een dagelijkse basis geschreven artikelen over veel verschillende onderwerpen. We houden onze lezers op de hoogte van het laatste nieuws op de CHE, er worden columns geschreven over alle denkbare thema’s en we interviewen mensen met een inspirerend, tof of emotioneel verhaal. Daarnaast gaan we specifiek in op lifestyle-onderwerpen als fashion en food. Via alle vormen van emotie proberen we jullie gevoelige snaren te raken. Of dat nou via een humoristische, confronterende of emotionele weg gaat.

Wij als redactie van Ad Rem Online kijken heel erg uit naar het komende jaar en we hopen jullie enthousiast te maken met de artikelen die we publiceren. Stay tuned!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.