Liften, kroegen en reggae: dit is er te doen dit weekend!

Happy Weekend Vibes #12

Oh, wat zijn we blij, want het is weer weekend! Hoewel het voor velen volgende week tentamenweek is en je nu vast keihard verslagen aan het tikken, en aan het studeren bent, hebben wij weer voor dit weekend de leukste evenementen voor je op een rijtje gezet.

 

 

“Ik heb een ‘thuisblijfweekend’ met mijn kringhuis van NSEde. Als ik de energie ervoor heb, gaan we vanavond met z’n allen uit in Ede. Morgen gaan we met koppeltjes liften en proberen we in Scheveningen te komen. Zaterdagavond gaan we een film kijken bij een jongen van mijn kringhuis. De dag erna gaan we naar de kerk en daarna lekker brunchen!” – Rosanne (eerstejaarsstudente GPW)

 

 

“Vanavond ga ik werken en daarna wordt er vast aan mij gevraagd of ik nog even mee de kroeg in ga. Grote kans dat ik dan ga, haha. Ik ga zaterdag barbecuen met vrienden en daarna gaan we weer de kroeg in in Barneveld. Volgende week is het tentamenweek, dus zondag ga ik niet zoveel bijzonders doen en ga ik studeren.” – Latysha (eerstejaarsstudente Bedrijfskunde)

 

 

En dit is er dit weekend te beleven en te doen in Ede!

BAOBAB at Café Astrant Ede

Wanneer? Vrijdag 13 april 22:00-03:00 uur
Wat? Een tropisch muziekparadijs
Waar? Poppodium Astrant, Kuiperplein 31 Ede

Nadat we weer opnieuw hebben mogen kennismaken met een warme bron, a.k.a. de zon, mogen we dat best vieren, right? Het café in poppodium Astrant wordt vanavond helemaal omgetoverd tot een tropisch muziekparadijs door Baobab. Verwacht vele genres muziek zoals: afrobeat, afrofunk, highlife, soukous, jùjú, chicha, cumbia, salsa, reggae en dub.

Entree: donatie

Comedy Night

Wanneer? Zaterdag 14 april 20:00-23:00 uur
Wat? De laatste Comedy Night van dit seizoen
Waar? Biercafé Subsitute

Deze avond is het alweer de laatste Comedy Night van dit seizoen. De bovenverdieping van het café wordt omgetoverd tot een waar comedy-café. Het programma zal bestaan uit professionele stand-up comedians. De zaal is open vanaf 20:00 uur en de eerste comedian begint om 21:00 uur.
Kaarten kosten €10,- per stuk en zijn te koop bij de Substitute (voorverkoop: incl. een gratis consumptie!)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.