Lentebiertjes, terrasjes en een ska-tastic weekend!

Happy Weekend Vibes #13

Het is weekend, de stufi is weer gestort en het duurt nog maar even voordat het zomervakantie is. Dat mogen we best vieren toch? Wij vroegen aan Youssef (student journalistiek) wat hij dit weekend doet en ook hebben wij de vetste evenementen voor je in Ede op een rijtje gezet.

 

 

“Vanavond ga ik optreden in Ede voor de avondvierdaagse met de showband. Ik speel daar trompet. Zaterdag ga ik met vrienden afspreken in Utrecht. Daar ga ik terrasjes pakken en drinken. Die avond ga ik denk ik stappen in de buurt van Rhenen/Veenendaal. Maar ik heb niet precieze plannen. Zondag ga ik naar de Kuip. Daar is dan de afscheidswedstrijd van Dirk Kuyt. Dat duurt de hele middag. Die avond moet ik wel weer snel naar huis. Ik heb namelijk nog heel veel voor school te doen!”  – Youssef (tweedejaars journalistiek)

 

En dit is er te doen in Ede dit weekend! HAPPY WEEKEND!

Ska-Tastic Ska-Punk Fest 

Wanneer? Zaterdag 26 mei 19:15-01:00 uur
Wat? Ska- en punkmuziek in Ede
Waar?
Poppodium Astrant, Kuiperplein 31 Ede
Damage? 5 euro

Het is weer bijna zomer en dat moet gevierd worden. Voetjes van de vloer en dansen maar! Dat kun je op deze avond goed doen bij dit event. Want het wordt werkelijk waar ska-tastisch! Ska en Ska-punk zijn weer terug van weggeweest. You’re not sure about that? Ga het dan maar eens checken. Er is een toffe line-up met bekende maar ook onbekende bands die jou (en je vrienden) een hele chille avond gaan geven.

Pop-up festival 25-26 mei

Wanneer? Vrijdag 25 mei – zondag 27 mei
Wat?
Driedaags festival met muziek, kunst, dans etc.
Waar?
In het centrum van Ede                    
Damage?
——

Loop jij dit weekend toevallig door het centrum van Ede? Grote kans dat jij dan een (verscholen) act voorbij ziet komen. Of ga juist de acts opzoeken. Er is namelijk van alles te zien! Theater, interactieve kunstinstallaties, dj’s, dansgroepen, poppentheater, kortom: heel veel verschillende acts! Het programma kun je hier vinden (link: www.popupfestival.nl)

 

Rondje Lentebier

Wanneer? Zondag 27 mei
Wat? Zeven lentebiertjes, op 12 verschillende locaties
Waar? Ede centrum
Damage? 23,50 euro

Lust jij wel een biertje? En wil jij op verschillende terrasjes biertjes proeven? Dan is dit het ultieme event voor jou! Met een bierkaart kun je heerlijke lentebiertjes proeven. Je bepaalt zelf welke biertjes je gaat drinken en hoelang je daarover doet. De kaart heeft 7 scheurstrookjes en zijn in te leveren voor een biertje. Je kunt ook de kaart met twee personen gebruiken, alleen moet je dan het laatste biertje delen ;). De deelnemende zaken vind je op de link van het Facebook-event!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.