Eva spendeert haar tijd in quarantaine creatief

Eva Sinke (21) studeert Social Work op de CHE en heeft een heleboel hobby’s, waaronder schilderen. Door de quarantaine heeft ze nu meer tijd om hier mee bezig te zijn, ze gebruikt dan ook elk beetje vrije tijd dat ze over heeft. ‘’Ik probeer deze tijd te benutten om zoveel mogelijk werkjes te maken zodat ik wellicht een bedrijfje kan starten met iemand.’’

‘’Ik hou mijn leven lang al van creativiteit. En ik houd ook van kleding en ik hou er van om lekker gekke dingen te proberen.” Bijpassend staat er in haar insta-bio ”trying something new.”

Daarnaast vindt Eva het geweldig om een nieuw leven te geven aan dingen. ”Zo kwam ik ook bij het idee van jasjes schilderen en stofjes erop naaien.’’ Meestal haalt ze de jasjes bij de kringloopwinkel en de stofjes die ze er op naait haalt ze overal vandaan. Nu heeft Eva al een kleine collectie aan jasjes die ze wilt gaan verkopen.

Naast jasjes beschildert Eva ook schoenen en heeft ze een zelfgeschilderde Dopper. Ze is zelf ook vaak te zien op haar geschilderde schoenen. ‘’Ik vind het echt heerlijk om daar mee bezig te zijn. Ik vind het ook leuk om met trots mijn creaties te showen aan mensen. En niemand anders heeft het!”

De zelfgeschilderde schoenen
Eva met haar zelfgemaakte jasje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

One reply on “ Eva spendeert haar tijd in quarantaine creatief ”
  1. Ik was op internet op zoek naar Eva Sinke, van wie ik enkele jaren grafieklessen had. Ik was ervan op de hoogte dat ze was overleden in 1994. Ik verwachtte geen Eva Sinke van 21 op internet aan te treffen, met ook artistieke bezigheden. U kunt de Eva, die ik bedoel niet kennen, maar bent u wellicht een kleindochter?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.