De nieuwe Pokémon Go voor deze zomer!

In 2016 stond Pokémon Go de hele zomer met stip op één in Google’s Play Store en Apple’s App Store. Heb jij ook nog over de straten gelopen met 28 graden en bloedhete zon om de zoveelste Ivysour of Jigglypuff te vangen?

Anno 2018 zijn sommigen misschien op zoek naar een soortgelijke verslaving. Een vervanger voor deze virtuele droomwereld. En die is er! En deze keer niet van een Japanse animatieserie met niet bestaande wezens, maar van een succesvolle cultfilm-franchise met niet-bestaande wezens!

Jurassic Park, Steven Spielberg’s meesterwerk, heeft met haar sequel Jurassic World een topper te pakken, waarin opnieuw de prehistorische dinosauriërs een grote rol spelen. Jurassic World Alive is een game die opnieuw aan de slag gaat met Augmented Reality (AR). De dino’s lopen rond in de winkelstraat, het treinstation en in jouw achtertuin. Je hoeft hiervoor niet meer speciaal de deur uit, maar dat kan wel. Ook kun je in dit spel vanaf de luie stoel met een virtuele drone de dino’s vangen en hun DNA verzamelen. Minder sportief, maar net zo leuk!

Jurassic World Alive is te downloaden op de App Store en Play Store. Een aanrader. Ik ben er ook aan begonnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.