Bier & Baarden, picknicken en game(-over)s

Het aftellen naar de zomervakantie begint bijna (of is al begonnen), maar jij hoeft gelukkig niet meer af te tellen naar het weekend! Het weekend staat alweer voor de deur, dus doe die deur maar open en ga genieten van je vrije dagen! Bijvoorbeeld met een of meer van deze toffe events!

Bier & Baarden
Wanneer? Zondag 24 juni 14:00 -18:00 uur
Wat? Tja, Bier & Baarden
Waar? Café Substitute, Ede

Wordt het weer eens tijd dat je naar de kapper gaat? Heb jij doordeweeks nooit tijd en wil jij in het weekend lekker biertjes en wijntjes nuttigen en met vrienden chillen? Dan is dit het perfecte event voor jou! De Barbercar komt deze zondag langs in biercafé Substitute en jij kunt je baard en/of kapsel even goed laten vertroetelen. Moet je wachten op je beurt? No problem, je kunt onder het genot van een biertje wachten in het café. Ook de dames kunnen hier terecht voor een fijne behandeling voor hun lokken. Zo kun je bijvoorbeeld je haar laten invlechten en krijg je daar een bohemian haarband bij. Ook voor feather extensions kun je bij Bier & Baarden terecht. Ideaal toch?

Bordspellen Avond 
Wanneer? Vrijdag 22 juni 19:00 uur
Wat? Een avond vol met bordspellen
Waar? Vendetta spellencentrum, Arnhem
Damage? Eerste keer is gratis en onder de 18 jaar altijd gratis

Houd jij van spelletjes? Grijp dit weekend dan je kans en anders volgens weekend, want Vendetta organiseert elke vrijdag een borderellen avond. Ga gezellig spelletjes spelen met je vrienden of maak vrienden ter plekke. Er is een uitgebreide keuze aan demo spellen. De bezoekers nemen vaak ook hun eigen favorietjes mee die je ook kunt spelen! Game on or game over?

 

ZIN in het PARK
Wanneer? Zondag 24 juni 15:40-19:30 uur
Wat? Picknick-dineren met vrienden en nieuwe mensen
Waar? Een park in Wageningen (houdt het FB-event in de gaten)
Damage? Je moet een zelfgemaakt gerecht meenemen

PICKNICKEN! Het kan weer, met dit mooie weer! En om te vieren dat het bijna zomervakantie is, kun je dit weekend potluck-picknicken in Wageningen. Heb je zin om samen te eten met je vrienden, nieuwe mensen ontmoeten en te koken? Wil je eens een keer je favoriete, zelfgemaakte gerecht laten proeven aan anderen? Join dan dit event en neem wat vrienden mee, want hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Neem je bord, bestek en een beker mee en kook op de dag zelf wat lekkers dat je met minimaal een persoon kunt delen. Waar het precies is, kan ik je nog niet vertellen, want het de locatie blijft geheim tot aan de laatste dag. Wel moet je je aanmelden voor dit event zodat je een routeaanwijzing krijgt. Spannend en leuk, right? Neem vooral je gitaar, voetbal, spel, (zang)talent, humor of goocheltruc mee, want er zijn genoeg mensen waarmee jij vast iets wilt delen op je picknickkleed!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.