Zo overleef je dit koude, regenachtige weekend! Happy Weekend Vibes #2

De bomen verliezen hun van groen naar rood, oranje en bruin veranderende bladeren en de regen tikt zachtjes tegen het raam. Mensen fietsen met samengeknepen ogen door de regen omdat hun capuchon niet beschermend genoeg is voor hun kijkers. Anderen hebben het opgegeven en lopen met hun tweewieler aan de hand. HET IS WEER HERFST! Of je er nu van houdt of niet, dit zijn een aantal dingen die je kunt doen om van de herfst een hele leuke tijd te maken.

 

adult-1867051_1920

  1. Lekker naar buiten

Maak een heerlijke herfstwandeling door het bos of op de heide. Desnoods ga je lekker relaxen in je tuin en geniet je van alle kleuren die de herfst je te bieden heeft. Je kunt natuurlijk ook gaan fietsen als je niet zo’n loper bent. Heb je honger gekregen van al dat bewegen? Neem ook genoeg eten en drinken mee en ga picknicken. Dat kan namelijk ook prima in de herfst!

wardrobe-2605328_1920

 

  1. Ruim op!

Als je toch niet zoveel zin hebt om naar buiten te gaan, maar wel iets actiefs wilt doen, kun je gaan opruimen. En opruimen is écht leuker dan je denkt! Haal alles uit je uitpuilende kasten (zodat je het af moet maken want je wilt niet over 1001 spullen moeten stappen om fatsoenlijk in je bed te kunnen komen, toch?) en zoek alles eens goed uit. Zet een leuk muziekje op en maak er een feestje van voor jezelf. Heb je teveel kleding in je kast? Je kan het altijd nog verkopen op bijvoorbeeld United Wardrobe of Marktplaats. Dan verdien je ook nog iets op een leuke manier.

 

movie-918655_1920

  1. Netflix

Organiseer een filmavondje met vrienden en geniet van jullie favoriete serie of films. Maak allemaal lekkere hapjes en steek wat kaarsjes aan en voíla, je hebt een leuke activiteit om te doen in het weekend! Want wie houdt er niet van Netflixen?

relaxing-1979674_1920

 

  1. ME-TIME!
    Het is echt bizar hoe vaak we onszelf vergeten. Reserveer een dag in het weekend voor jezelf. Zeker als student is het belangrijk dat je even een dag rust neemt zodat je weer de week in kan als een actieve student met een druk leven!

board-761586_1920

  1. Game(-over)!
    Niets is gezelliger dan een ouderwetse spelletjesavond met je vrienden, huisgenootjes of familie. Dus haal die bord- en kaartspellen maar uit de kast!
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.