“We gaan gourmetten, beetje basic hè.”- Happy Weekend Vibes #9

Het is ein-de-lijk zo ver! Zet je kerstmuziek nog maar harder en trek je foute kersttrui aan of juist je mooie pak of jurk en ga lekker genieten deze kerstvakantie! Vraag jij je ook af wat de andere studenten doen in hun kerstvakantie? Ad Rem Online vroeg het aan een paar studenten en je kunt het hier lezen.

“Mijn vakantie wordt echt een beetje saai, nou ja saai… Ik ga mijn schoonfamilie en mijn eigen familie zien. Tussendoor ga ik delijndert weekendvibes tijd op vullen met stressen om af te studeren. Dat moet nog wat vorm krijgen en dat levert meer stress op dan motivatie. Verder wil ik vooral lekker relaxen. Zo wil ik bijvoorbeeld ook weer eens naar de bioscoop toe, naar de heide gaan, vrienden zien, uitslapen en biertjes doen. Alles waar ik normaal geen tijd voor heb, zeg maar. Misschien doe ik ook wel niets. Maar ik wil vooral lekker samen zijn met mijn vriendin.” – Lijndert (student communicatie, hopelijk laatstejaars)

 

marit weekend vibes

“Ik heb deze vakantie veel op de planning staan. Eerste kerstdag vier ik met mijn eigen familie. We gaan dan gourmetten. Beetje basic hè, maar dat doen we elk jaar en het is leuk! Tweede kerstdag ben ik bij de familie van mijn vriend. Na de kerst ga ik bowlen met vrienden in Utrecht. Oud en nieuw ga ik ook met vrienden vieren. En de rest van de dagen vul ik op met het afspreken met vrienden en eventueel wat doen voor school, maar dat kan uitgesteld worden toch?” – Marit (studente journalistiek, tweedejaars)

 

Pop-Up Music Market: X-mas Edition

Wanneer? Zaterdag 23 december 2017 14:00 – 23:00 uur
Wat? Kerstmarkt
Waar? Poppodium Ede, Kuiperplein 31

Heb jij nog geen plannen voor dit weekend? En wil je alvast in de kerststemming komen of heb jij nog helemaal geen cadeautjes gekocht? Neem dan zeker even een kijkje bij de pop-up kerstmarkt in Poppodium Ede. Er zijn veel kraampjes met creatieve ondernemers, er is muziek en er is zelf catering aanwezig. Check de link in de naam van het event voor meer info!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.