Vette fuifjes voor de beste dansjes – Happy Weekend Vibes #4

YEAH! Het is eindelijk weer weekend. Helaas is het volgende week praktijkweek, wat vaak voor veel studenten stress betekent om deadlines te halen. En dat niet alleen, want die week erop zijn alweer de tentamens. Genoeg redenen dus om even te ontspannen in dit weekend en tussen het leren door wat dansjes en drankjes te doen! Wij hebben de leukste feestjes in (de buurt van) Ede voor je op een rijtje gezet.

guitar-1858123_1920

In de Steigers I – Blues editie

Wanneer? Vrijdag 27 oktober 19:30-01:00 uur
Wat? Avond vol bluesmuziek
Waar? Poppodium Ede. Kuiperplein 31, Ede

Poppodium Ede is druk bezig met het verbouwen van haar pand op het Kuiperplein. Maar zelfs tijdens de verbouwing kunnen er toffe feestjes en evenementen worden georganiseerd. Maak daarom op vrijdagavond kennis met het concept ‘In de Steigers’ en geniet een avond lang van blues(/rock)muziek. De twee Edese bands ‘Blue Moray’ en ‘Slipping and Sliding’ zullen deze avond hun muziek laten horen.

club-1869222_1920

Tizoc Party

Wanneer? Zaterdag 28 oktober 20:00-04:00 uur
Wat? Een discospektakel met herkenbare dancenummers
Waar? Buitenzorg. Amsterdamseweg 19, Ede

Houdt je van disco? En kun je het niet laten om jezelf niet te laten gaan op de grootste dance classics? Dan is dit het ultieme feestje voor jou dit weekend! DJ’s als Pim Keijman, Jeroen van Heukelom en Richard Stap zorgen voor een onvergetelijke, ouderwetse avond met disco, funk, rock en swingsounds. Vind je het te gezellig en durf je niet meer op je fiets naar huis te stappen? Gelukkig is er dan nog een thuisbrengservice die Buitenzorg aanbiedt. Zo beland je weer veilig in je bed na een toffe avond! Kaarten kosten € 10,00 per stuk.

halloween-2870607_1920

Halloween Party

Wanneer? Zaterdag 28 oktober 20:00-02:00 uur
Wat? Halloween Party
Waar? Café Markant. Parkweg 29, Ede

Dit weekend wordt er op veel plekken Halloween gevierd. Houd je wel van griezelen en je eng verkleden en wil je een gratis shotje? Dan is dit jouw feestje voor dit weekend! Bij Café Markant krijg je namelijk als je verkleed komt een shotje van het huis. Dat is natuurlijk al een goede reden om verkleed te komen. Maar wie extra zijn/haar best doet maakt ook nog eens kans op een prijs! Degene die het best verkleed komt zal deze prijs ontvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.