Vertier in de ballenbakboot en mensenlichamen? – Happy Weekend Vibes #5

Heb jij deze hele week ook zo ontzettend uitgekeken naar het weekend? Met alle tentamens van volgende week in zicht heb je vast hard gewerkt. Wil je in het weekend even ontspannen en iets anders doen dan leren en bijvoorbeeld chillen in een boot die is getransformeerd naar een ballenbak? Bezoek dan deze activiteiten!

ball-pit-1661373_1920
Ballenbakboot

Wanneer? Zaterdag 4 november 19:30 – 23:30 uur
Wat? Een rondvaartboot omgetoverd naar een ballenbakboot
Waar? Stadshouderkade 250, Amsterdam

Ja, je leest het goed! Dit klinkt als een droom, maar a.s. zaterdag kun je deze droom verwezenlijken! Tijdens de Museumnacht kun je je weer even kind voelen en genieten van dit ultieme jeugdsentiment. Je kunt 20 minuten in deze next-level varende ballenbak spelen onder het genot van de hitjes en guilty pleasures uit jouw jeugd. Ook kun je mooie prijzen opduiken in de boot. Elk halfuur vertrekt de boot vanaf de steiger achter het Rijksmuseum. En als je nu nog niet enthousiast bent geworden: het evenement is ook nog eens he-le-maal gratis! Wel moet je op tijd zijn om van een tochtje verzekerd te zijn.

skull-2723063_1920

Real Human Bodies Exhibition

Wanneer? Vrijdag 3 november, zaterdag 4 november, zondag 5 november 11:00 uur
Wat? Tentoonstelling van mensenlichamen
Waar? Best Western Plus Hotel Haarhuis, Stationsplein 1, Arnhem

Heb jij je ooit eens afgevraagd hoe je lichaam er nu ècht van binnen uitziet? En ben jij geïnteresseerd in anatomie? Dan is dit een tentoonstelling voor jou! Dit hele weekend kun tijd maken voor deze bijzondere tentoonstelling waar de mens in anatomische toestand te zien is. De verzameling bestaat uit bewaarde menselijke lichamen, skeletten, ledematen, organen, simulatie van functies en proefmodellen.
(Voor deze tentoonstelling moet je tickets kopen. Zie de link in de naam van het evenement.)

 

Wat ga jij dit weekend doen? Laat het ons weten in de reacties!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.