Studeren is (minder) betalen #Korting

Voor ons studenten wordt het leven steeds duurder. Waar de collegegelden stijgen, de huurprijzen door het dak gaan en de boodschappen – volgens de nieuwe regeringsplannen – ook nog in BTW omhoog gaan, is onze portemonnee zo langzamerhand wel leeg aan het raken. Gelukkig hebben wij als studenten ook wel een voordeel: Studentenkorting! Deze apps helpen je bij het krijgen van de beste kortingen voor ons studenten.

1. Knaeck (€20 per collegejaar, €10 in het eerste jaar)

Knaekapp

Knaeck is een fantastische aanvulling op jouw studiemateriaal. Knaeck is een online versie van de ‘CJP-cultuurkaart’, maar dan voor studenten. Voor 20 euro koop je een abonnement voor een jaar, en je kunt genieten van leuke kortingen. Zo betaal je bij bepaalde telefoonbedrijven geen aansluitingskosten, krijg je een gratis broodje bij Bakker Bart of 25% korting bij een knipbeurt in de studentensteden. Ook is de mogelijkheid om bij online bestellingen bij o.a. Mediamarkt, ABOUT YOU, Coolblue en AliExpress een korting te versieren. Ede doet overigens niet mee, maar dichtbijgelegen steden als Wageningen en Utrecht wel.

2. Studis (gratis)

Afbeeldingsresultaat voor studis

Studis is een gratis variant van Knaeck. Bijzonder bij deze app is dat hij is gemaakt door studenten van de Hogeschool van Amsterdam. Een nadeel: alleen bij fysieke zaken krijg je korting, niet bij online zaken zoals dat bij Knaeck het geval is. Ook is de app al een tijd niet meer geüpdatet.

3. Scoupy (gratis)

Afbeeldingsresultaat voor scoupy

Geen app speciaal voor studenten, maar wel leuke kortingen. Bij Scoupy krijg een overload aan kortingsacties. van kauwgom tot deodorant. Bijzonder is dat deze app helemaal gratis is en dat bedrijven betalen om hun producten hier te tonen. Je zoekt op de app het actieartikel, haalt het bij de winkel, scant de bon en barcode en binnen twee dagen heb je het kortingsbedrag terug op de rekening. Bijzonder!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.