Nu al weer klaar mee? #apptips

Het is weer die tijd van het jaar. School is begonnen, en na drie, vier, vijf weken ben je er al weer klaar mee. Tijd voor vakantie. Maar, weet je ook hoe dat komt? Vaak komt dat door gebrek aan overzicht, gebrek aan rekenkennis en gebrek aan slaap. En laten dat nou nét de drie dingen zijn waar AdRem Tech deze week apptips voor heeft. Dus riemen vast, want we zijn weer begonnen!

1) Vernieuwde Gmail-app

Als e-mailen voor jouw tijdens je studie belangrijker gaat worden (en geloof me, dat wordt het), kan het wel eens een idee zijn om een app te installeren die het allemaal wat slimmer doet. Gmail bundelt op een slimme manier de mailtjes op basis van inhoud. Zo worden de reclames gebundeld en zie je in één oogopslag welke belangrijke mails jouw aandacht nodig hebben. Op de webapp kun je nu zelfs direct jouw agenda en taken bijhouden!Afbeeldingsresultaat voor gmail new interface2) Photomath: Lost rekensommen voor jou op

Wie had dat tien jaar geleden kunnen denken? Een app die rekensommen oplost! Met Photomath kun je een foto maken van een rekensom, en Photomath geeft je automatisch antwoord, met uitgewerkte berekening. Photomath werkt het best bij digitale of geprinte sommen, met handschriften werkt het wel eens minder.

Afbeeldingsresultaat voor photomath

3) Sleep Cycle alarm clock: Analyseert je in je slaap

Ja, ik weet het, maar Big Brother is already watching you, dus what the heck?! Sleep Cycle analyseert jouw slaap, zodat je als je wakker wordt precies weet hoe lang en hoe diep je heb geslapen. Ik ben altijd blij dat ik wakker word, en dat ik weet hoe ik geslapen heb. Enige nadeel: Het wekkertje is vrij zacht, tenzij je de upgrade koopt. Dan kun je jouw eigen geluidjes gebruiken!

Afbeeldingsresultaat voor sleep clock app

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.