App van de Maand: Bring!

Voor de meeste studenten, uitwonend of niet, is boodschappen doen misschien wel een van de vervelendste taken van het lijstje. Het maken van een lijstje, het pakken van alle producten op het lijstje, het afrekenen en er dan uiteindelijk achterkomen dat je nog de helft bent vergeten. De app van deze maand kan jou daarbij een steuntje in de rug geven: Bring! Boodschappen. 

Het grootste nadeel van de bestaande boodschappen apps van de Nederlandse supermarkten (Appie of de Jumbo app) is het gebruik van lijsten. Bij deze apps kun je maar één lijst maken. Bij Bring! kun je gebruik maken van meerdere lijsten, zodat je onderscheid kunt maken tussen boodschappen voor thuis, voor een feestje, voor op school of voor op vakantie. Ook kun je ‘boodschappen’ toevoegen uit andere winkels, zoals bijvoorbeeld een pan bij de Blokker, een plamuurmes van de Praxis, et cetera.

AD REM testte hem ook

Ik merkte toen ik het zelf ging gebruiken, dat de app heel simpel in gebruik is. De boodschappen zijn makkelijk toe te voegen via categorieën, je kunt boodschappen die je vaker nodig hebt opslaan, en door middel van de pictogrammen is het ook nog eens makkelijk te vinden. Ook zijn er recepten in het Engels en Duits te vinden, die vaak uitgebreid zijn. Je kunt de daarvoor benodigde boodschappen in een lijst naar keuze stoppen, zodat je precies meeneemt waar om gevraagd wordt in het recept. Helaas zijn de recepten voorlopig nog niet in het Nederlands te lezen en te gebruiken. 

Voor een goede, uitgebreide boodschappenapp en een kleine kans op vergeten boodschappen: Dowload Bring! gratis van de App Store en Play Store. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.