Sint Maarten, de platenbeurs heeft platen! – Happy Weekend Vibes #6

Het lijkt alsof ik nog nooit zo blij ben geweest dat het weer weekend is. De tentamens zijn achter de rug (voor de meesten) en we kunnen weer even ademhalen. Ad Rem Online zocht de beste manieren om naar buiten te gaan en te genieten van je vrije weekend op de leukste evenementen!
records-2616886_1920

 

Mega Platen & CD beurs

Wanneer? 11 november 14:00-17:00 uur en 12 november 10:00-17:00 uur
Wat? Een platenbeurs waar je lekker kunt rondsnuffelen en platen en cd’s kunt scoren!
Waar? Jaarbeurs Utrecht, Hal 12

Niets is fijner om een muziekwinkel binnen te stappen en je vrije uurtjes door te brengen met het snuffelen tussen bakken vol met platen. Althans, ik denk dat veel muziekliefhebbers het met mij hierover eens zijn. Geldt dit ook voor jou? Dan raad ik je deze platenbeurs aan omdat ze een veel grotere keuze hebben dan een muziekwinkel. Misschien spot je wel de plaat waar je al eeuwen naar op zoek bent! Ook zullen er op sommige momenten releases en presentaties zijn. Check voor meer info de link van het evenement in de titel.

 

party-344169_1920

 

Super Sint-Maarten parade

Wanneer? 11 november 18:45-20:30 uur
Wat? Lichtjes parade met Sint-Maarten
Waar? Ambonplein, Amsterdam

Dit weekend is het weer Sint-Maarten. We vieren dan het feest van samen delen. Houd je ook zo van de gezellige sfeer die deze avond met zich meebrengt? In Amsterdam Oost houden ze een lichtjesparade waar je mooie lichtsculpturen, zelfgemaakte lampionnen, grote lichtkostuums en bijzondere wezens kunt bewonderen. De hele optocht wordt ook nog eens muzikaal begeleid door een drumband. En je bent echt niet te oud om nog Sint-Maarten te vieren, want bij dit evenement mag je je gewoon aansluiten in de optocht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.