MissBaksels versus CHEW: Aardbeienyoghurt met toppings

Yoghurt, lekker fris als je eens geen zin hebt in een broodje, makkelijk te vervoeren en óók nog eens niet duur. Tenminste, als je het gewoon lekker zelf in de supermarkt koopt. Aan de prijzen van CHEW kan ik zelf niet zo goed wennen, dus vandaar dat ik het de volgende keer zelf meeneem. Bespaart ontzettend veel geld én je kunt misschien zelf je toppings kiezen. Fijn!

Wat heb je nodig?

  • Yoghurt/kwark (ik koos voor de magere aardbeienkwark van de Albert Heijn)
  • Toppings (denk aan noten, cruesli, rozijnen, fruit)

 

Wat moet je doen? 

  1. Als eerst is het handig om te kijken hoe jij het beste je yoghurt of kwark mee kunt nemen. De Blokker/HEMA/Action hebben perfecte bakjes om yoghurt in mee te nemen. Vaak zit hier een extra bakje bij om je toppings in te doen. Je zou ook een ‘oud’ bakje kunnen gebruiken samen met een boterhamzakje om daar je toppings in te doen.
  2. Doe je yoghurt of kwark in een bakje, maar zorg wel dat je de toppings er nog niet op doet.
  3. Kies je toppings uit en doe ze in een bakje of zakje. Je lunch of tussendoortje is nu al klaar. Super handig!

Alles bij elkaar heeft dit ‘recept’ mij €0,52 cent gekost. Dit is ruim €1,50 goedkoper dan op school. Natuurlijk is de yoghurt minder gekoeld dan dat je hem bij Chew zou kopen. Ook kost het natuurlijk wat bereidingstijd, dus ik begrijp het helemaal als je eens niet zelf je lunch klaar wil maken. Daarbij, je leeft maar één keer! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.