Dit is wat studenten communicatie dit weekend doen- Happy Weekend Vibes #8

Het is weer weekend! Vraag jij je ook wel eens af wat de andere studenten op de CHE doen in hun weekend? Wij ook! Natuurlijk hebben wij ook de vetste evenementen in Ede en omgeving dit weekend voor je op een rijtje gezet.

 

Julia weekend vibes

“Vanavond ga ik naar Emmeloord toe. Ik ga met vriendinnen lekker fonduen met vlees. Morgen ga ik bij de Intratuin werken. In de avond ga ik naar een vriendin toe, die geeft een feestje voor haar verjaardag. Zondag werk ik overdag en ga ik misschien nog naar de kerk toe, dat ligt er een beetje aan. Zondagavond ben ik gespreksleider bij Alpha Youth en sluiten we de avond gezellig af met een drankje. Maandagochtend ga ik weer naar Ede.” – Julia Scheepsma (studente communicatie, jaar 2) 

 

stephanie happy weekend vibes
“Zaterdag heb ik een goalbal competitie. Goalbal is een sport voor blinden en slechtzienden. Je speelt geblinddoekt met een grote blauwe bal met een belletje erin. Je moet je goal verdedigen door voor de bal te gaan liggen. Zondag ga ik lekker niets doen en m’n surprise maken voor sinterklaas. Ja, we zijn wat later want mijn zus moet nog terugkomen uit Nieuw-Zeeland en we wilden het met elkaar vieren volgend weekend. Dus vandaar!” – Stephanie Boenink (studente communicatie, jaar 2)

 

Er is weer genoeg leuks te doen dit weekend! Blijf je lekker in Ede? Dat komt goed uit en kun je dus deze leuke evenementen bezoeken.

De Grootste Kerstmarkt van het Oosten

Wanneer? Zondag 17 december 2017 12:00-18:00 uur
Wat? Grote kerstmarkt
Waar? Binnenstad Arnhem

Have a holly jolly christmaaaaas! We moeten nog even een weekje wachten op de kerstvakantie, maar zondag kun je in Arnhem al even de ultieme kerstsfeer proeven. De winkelstraten zijn dan gevuld met winkelkraampjes en livemuziek. Ga kijken bij de levende kerststal op het Brouwersplein en ontmoet daar ook Rudolph het rendier. Er is een ijsbaan (0p de Jansplaats) waarop jij je pirouetten kunt oefenen en kunt genieten van de hele kerstsfeer met een kop warme chocolademelk (met slagroom!) of een glas glühwein.

In De Steigers III – Rock ‘n Roll Mayhem!

Wanneer? Zaterdag 16 december 2017, vanaf 20:00 uur.
Wat? Avond vol Rock’n Roll
Waar? Poppodium Ede, Kuiperplein 31, Ede

Poppodium Ede geeft tijdens haar verbouwing een aantal concerten onder de naam ‘In de Steigers’ en dit is alweer de laatste van dit jaar! Deze avond zullen bands als: The Dirty Denims, Cheap Trills en Wildebeast een avond vol rock ‘n roll neer gaan zetten. Zie je dit feestje wel zitten? Kom deze party dan checken zaterdag en kom binnen in ruil voor een donatie in de pot.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.