Niet creatief genoeg voor bullet journals? Probeer deze apps! #Plannen

Ik heb heel creatief, laten we zeggen: ik heb heel veel creatieve ideeën. Maar ik ben geen tekenwonder, geen handwriting expert, en ook helemaal niet handig met kleurpotloden, verf en andere klieder dingen. Ik ben dus ook geen type voor een bullet journal. Wat? Een uit de kluiten gewassen notitieboek en agenda, om het zo maar even te zeggen. 

Gelukkig kan het allemaal een stuk makkelijker en moderner! Met dat dingetje, waar je al die tijd toch al mee rondloopt. Die smartphone, daar kan je veel  meer mee dan alleen Whatsappen en Facebooken. Ik laat je vandaag zien hoe.

Tip 1: Wunderlist (Gratis. Android, iOS en web)

twodevices@2x

Die bullet journals, dat is een gepriegel. En het kan ook echt handig zijn, ik weet het. Maar voor al je taken verwijs ik je graag door naar dit wonder. Deze top-app kan alles: Geef je taken een naam, een due-date, een omschrijving en gooi er belangrijke documenten bij. Dan geeft deze topper je een reminder op een tijdstip dat jij zelf instelt! Zo is de kans groot dat je het niet meer vergeet.

Tip 2: OneNote (Gratis. Android, iOS en Windows)

OneNote-to-do

Notities die je maakt, of het nou in je bullet journal is of op een los notitieblok, kan je ook digitaal bewaren. OneNote is de meest efficiënte oplossing om je notities in de computer te bewaren. Hij synchroniseert al je notities op alle mogelijke apparaten (je laptop, tablet, smartphone en op het internet), zodat je er overal bij kunt. En: als je toch een keer iets op papier opschrijft: Maak er dan een foto van, en plak hem in OneNote. Ook dat kan!

Aanvullingen of tegengeluiden? Laat het ons weten in de comments! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.