Budgetproof kerstinspiratie voor jouw studentenkamer

Sinterklaas is weer het land uit, de gedichtenstress is voorbij en je smikkelt van de laatste pepernoten die je met 70% korting scoorde. Dan is het nu natuurlijk tijd voor het volgende feestje: kerst! Over een paar weken is het zover. En wat is er nu leuker dan kerstdecoratie shoppen? Kijk vandaag mee naar de leukste budgetproof kerstdecoratie om jouw studentenkamer in de kerstsferen te brengen.

Action: Action is dé place to be als het om goedkope kerstdecoratie gaat. Van kitscherige kerstballen tot cosy theelichthouders: je vindt het er allemaal voor een schappelijk prijsje. Doe alvast inspiratie op via de folder.

action-2Bron: eigen foto.

DIY kerstbal: Hoe leuk is een zelfgemaakte kerstbal? Scoor een paar doorzichtige kerstballen (bijvoorbeeld bij de Zeeman, Blokker of Action) en zorg dat je voldoende frutsels hebt om in je kerstballen te stoppen. Denk aan nepsneeuw, glitters, kleine kerstboompjes of kerstfiguurtjes.

picmonkey-collage

Bron

glazen-kerstbal-versieren-diy-christmas-ornament-glass-clear-ornament-slinger

Bron

Kerstboom: Ga voor je ouderwets gezellige kerstboom. Weinig ruimte? Je kunt een mini-kerstboompje aanschaffen, of gaan voor een boompje van 05 tot 1 meter. Alleen het aankleden van de boom is al een plezier op zich. Bij de Action, Zeeman, Blokker, Hema en Kwantum vind je de meest leuke én goedkope spulletjes om je boom mee te versieren. Vergeet ook niet wat kerstkransjes in de boom te hangen natuurlijk.

mini-kerstboom

Bron

Boompje anders: Geen zin in een standaard kerstboom dit jaar? Dan zijn de onderstaande ideeën wellicht wat voor jou.

kersttak

Bron

alternatieve-kerstboom-hout%20en%20touw

Bron

Advent kaarsjes: Het is ook leuk om adventskaarsjes in je kamer neer te zetten. Elke zondag (of als je in het weekend thuis bent kies je een andere dag) steek je er 1 extra aan. Vind je alleen kaarsjes een beetje saai? Doe ze dan in een windlicht of potje en versier de potjes met krijtverf, washitape of glitter.

wooninspiratie%20kaarsen

Bron

Adventskalender: Leuke tip om met je vriendinnen te doen: maak voor elkaar een adventskalender met cadeautjes, quotes, Bijbelteksten of snoepjes.

adventskalender-aan-tak

Bron

Light it up: Niet zo’n fan van dansende kerstmannen en word jij niet warm van het optuigen van een kerstboom? Vergeet dan niet in elk geval een paar leuke kaarsjes en lichtjes aan te schaffen. Hang wat kerstverlichting rondom de rand van je bed, rond je spiegel of van boven naar beneden aan je kast. Zo heb je toch de gezellige kerstsfeer in je kamer, maar zonder al het gedoe erom heen.

kerstlichtjes-in-potten

kerstlampjes-om-spiegel

Bron

One reply on “ Budgetproof kerstinspiratie voor jouw studentenkamer ”
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.