“Behalve dat ik moet bijkomen die dag erna”- Happy Weekend Vibes #7

Het is weer weekend! Vraag jij je ook wel eens af wat de andere studenten op de CHE doen in hun weekend? Wij ook! Natuurlijk hebben wij ook de vetste evenementen in Ede dit weekend voor je op een rijtje gezet.

edf
“Vanavond ga ik een gratis tv ophalen! Daarna ga ik naar een feestje in de Ekko. Zaterdag draai ik een nachtdienst bij ‘De Grote Tante Joke Karaoke Show’ en werk ik bij de garderobe. Die zondag moet ik na een paar uurtjes slaap weer werken achter de bar in Tivoli Vredenburg bij het concert van SevnAlias. En tja, dan is mijn weekend alweer om! Oh, en maandag natuurlijk weer naar school…”
Astrid Vermeer (student journalistiek, jaar 1)

 

 

 

edf

 

 

“Dit weekend ga ik met vrienden in Arnhem vieren dat een vriendin haar propedeuse heeft gehaald. Verder heb ik niet echt plannen, behalve dat ik moet bijkomen die dag erna!”
Rik Grasmeijer (student journalistiek, jaar 1)

 

 

Er is weer genoeg leuks te doen vanavond en dit weekend! Blijf je lekker in Ede? Dan komt dit goed uit en kun je dus deze leuke evenementen bezoeken.

In de Steigers II – Ede Zuigt, Nog Steeds!

Wanneer? Vrijdag 24 november 2017, 20:00 uur
Wat? Een avond vol met hardcore-punk, punk-garage
Waar? Poppodium Ede, Kuiperplein 31

Poppodium Ede geeft tijdens haar verbouwing een aantal concerten onder de naam ‘In de Steigers’. Deze avond zullen een aantal bands een toffe avond neer gaan zetten, met o.a.: Tarantino en Six Million Men. Houd je van goede hardcore-punk en punk-garage? Kom dit feestje dan checken vrijdag en kom binnen in ruil voor een donatie in de pot.

Sunday Soul Train!

Wanneer? Zondag 26 november 2017
Wat? Heel veel live-bands en dj’s
Waar? Ede

Bandjes-checken-op-zondag-alarm! Deze zondag zijn er wel meer dan 20 live-bands en dj’s te zien en te horen. Bij het Maandereind is er in verschillende winkels live-muziek tussen 13:30 en 16:30 uur, daarna gaat het hele feest verder op het Museumplein. Alle deelnemende locaties zijn: Maandereind winkels, Bistro Twaalf 14, Het Oude Politiebureau, Only for Men, Harvest, Compaen, Substitute, Petticoat, Railroad, Premier, Pineut, Reds, Bowling Groeneveld en Mr. Bojangels. Voor meer info, check de link van het evenement in de kop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.