5 (gratis) onmisbare apps voor studenten #2

We deelden al eens 5 gratis en onmisbare apps die elke student op zijn telefoon moet hebben. En omdat we daar nooit genoeg van kunnen hebben, doen we dat vandaag gewoon nog een keer. Dus: maak wat ruimte vrij op je telefoon en downloaden maar!

  1. Scoupy > Gratis boodschappen, enorme kortingen in de supermarkt en de nieuwste producten als eerste proberen? Klinkt geweldig toch? Het kan met de Scoupy app. (Bijna) elke week hebben ze nieuwe acties voor gratis artikelen of kortingen. Koop het product, scan je kassabon in, en je krijgt je geld terug. No worries: je geld wordt snel teruggestort. De app is betrouwbaar en overzichtelijk.
  2. MyFitnessPal > Studenten en gezond eten. Het gaat bijna niet samen. Maar om je goede voornemen niet gelijk aan de kant te schuiven kun je een tijdje proberen deze app bij te houden. Je scant of voert de producten die je eet in en houdt zo bij hoeveel calorieën je per dag eet. Je kunt ook een afvaldoel instellen en deze app helpt je om dit doel te behalen. Ook zit er een stappenteller in de app.
  3. Grip (alleen voor ABN AMRO gebruikers) > Helaas is deze app alleen nuttig voor als je een betaalrekening bij ABN AMRO hebt, maar we willen ‘m toch even delen. Grip is een app die inzicht geeft in je inkomsten en uitgaven. Je kunt per categorie zien hoeveel geld je uitgeeft hieraan (denk bijvoorbeeld aan ‘eten’, ‘kleding’) Je kunt ook een maximum instellen dat je per periode hieraan kwijt wil zijn. De app geeft je dan een seintje als je dit hebt bereikt.
  4. Receptenmaker > Bewaar je beste en lekkerste recepten onder 1 app. Voor wanneer je een keer geen inspiratie hebt of niet weet welke boodschappen je moet doen. Super handig voor studenten die niet elke dag bij mama kunnen aanschuiven.
  5. Schoolagenda > De app ziet er echt uit als een agenda, maar dan met het digitale gemak. Hou je huiswerk en afspraken eenvoudig en overzichtelijk bij, maak aftekenlijstjes, dag- of weekschema’s of stel reminders in.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.