Evelijn over Time-Out: “Het wordt een week van ontmoeting”

Evelijn Zandberg is een eenentwintigjarige enthousiasteling die zich met passie inzet voor haar studiegenoten. Dat draagt ze uit in haar werk bij de organisatie van Time-Out. “Ik vind sociale duurzaamheid belangrijk. In de coronatijd is veel eenzaamheid ontstaan. Gelukkig is dat inmiddels op zijn retour, maar het belang van samen dingen doen blijft! Daarom vind ik de week van Time-Out ook zo belangrijk en zet ik mij daar graag voor in als studentenvertegenwoordiger!”

Evelijn is niet alleen een organisator van dit project, maar zal zeker ook zelf deelnemen. Haar stem klinkt opgewekt als ze vertelt over de activiteiten waar ze zich bij wil aansluiten. “Ik verwacht dat het studentenpanel over identiteit een van de hoogtepunten gaat zijn voor mij. Het lijkt me ontzettend mooi om andere studenten te ontmoeten en om met elkaar in gesprek te gaan over dit belangrijke onderwerp. Het is echt een plek om je stem te laten horen! Ik kijk er dan ook naar uit dat studenten dat gaan doen.”

Wat is er te doen?
De week wordt afgesloten met een studentenfeest. Dat wordt een knaller, volgens Evelijn. “Er is al aardig wat respons. De inschrijvingen voor het feest lopen op.” Ook zijn er activiteiten waarbij studenten hun bloeddruk kunnen meten, een algehele healthcheck kunnen uitvoeren en is er een ruilbeurs waarbij ze hun spullen kunnen ruilen voor iets anders naar keuze.

“Het is geen tijdverspilling. Ik hoop dat studenten hier energie uit gaan halen”

Verwachtingen
“We zijn al met al best druk geweest om dit allemaal te regelen. In het begin was het nog iets heel groots wat stond te gebeuren. Inmiddels wordt dat concreter, maar ligt er wel een druk bij het campagneteam. Nu moet er natuurlijk voor geadverteerd worden. We hebben bijvoorbeeld slingers en posters opgehangen, maakten filmpjes om studenten te enthousiasmeren, verspreidden flyers en gingen we bij studentenverenigingen langs.” Hoewel het als een drukke periode klinkt voor de vierdejaars socialworker blijft Evelijn er gepassioneerd over. “Ik hoop dat er veel studenten komen en dat ze zich uiteindelijk minder alleen zullen voelen. Het gaat echt een week van ontmoeting worden. Mijn hoop is dat studenten mogen zien en ervaren dat deze week echt iets toevoegt. Dat het geen tijdverspilling is. Dat het je energie gaat geven.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.