Deborah over de CHE: “Je gunt iedereen zo’n plek”

Ongeveer 2500 tot 3000 voeten liepen afgelopen zaterdag over de mat in de hal van de Christelijke Hogeschool Ede. Het was open dag! CHE-medewerker Deborah Teeuw – Baelde (24) schat dat er daarvan negenhonderd potentiële CHE-studenten tussen zitten. 

Sfeer
Deborah is een spontane medewerker van de afdeling Marketing en Communicatie. Ze houdt zich onder andere bezig met voltijd- en deeltijdopleidingen. En ook de voorbereidingen en uitwerking van de open dag valt onder haar werkzaamheden. “Het liep op rolletjes! De sfeer zat er goed in. Mensen kwamen met een glimlach binnen. Het was echt heel leuk en ontspannen,” vertelt ze opgewekt.

“Mensen kwamen met een glimlach binnen”

Draaiboek
De voorbereidingen begonnen al vroeg. Twee maanden eerder was het al het onderwerp van gesprek. “Het kan lijken alsof er niet zoveel tijd in zit, maar niets is minder waar. Samen met Marlies Renema ben ik bezig geweest met het organiseren. We maakten onder andere een draaiboek voor de dag zelf. Verder zorgden we voor het regelen van de catering, maakten we roosters en reserveerden we lokalen. Er moesten materialen worden ingekocht. En de interne en externe communicatie werd geregeld.” Mensen moeten namelijk wel weten dat er een open dag is.

Hoewel het achter de rug is, zit het werk er nog niet op. “We zijn nu aan het evalueren. Wat ging goed? Verder sturen we nog mails naar aanleiding van de dag waar we ook een enquête bij doen. We willen weten hoe mensen het hebben ervaren! Dat gaan we daarna bespreken. En over twee weken zijn we alweer bezig met de volgende open dag.” Ze is er maar druk mee.

“Het is mooi om in een christelijke organisatie te werken”

“Het leukst aan mijn baan vind ik het contact met studenten. Bijvoorbeeld door het leiden van het promotieteam en het managen van studenten. Verder help ik ook voorlichtingen organiseren, houd ik een dag in de week de CHE-website bij en doe ik wat hand-en-spandiensten.”

CHE
Ook al is Deborah in september van dit jaar begonnen met haar baan, ze voelt zich al helemaal op haar plek. “Ik vind het heel mooi om te werken in een christelijke organisatie. Ik vind het belangrijk dat studenten kunnen studeren in een veilige omgeving waar ze zich persoonlijk kunnen ontwikkelen en waar ze openlijk christen kunnen zijn. Echt mooi dat dit nog kan in 2022. Je gunt iedereen zo’n plek!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.