Release Radar: Films voor het koude december

Release Radar:

Films voor het koude december

Nu we echt aan zijn gekomen bij temperaturen onder nul en de kerstvakantie op het punt staat om te beginnen, zijn films de absolute lifesavers. ‘All You Need Is Love’ komt dit jaar op de Nederlandse bioscoopschermen en Netflix biedt ook een aantal nieuwe releases om het koude december door te komen. Ik heb de beste opties uit het december-assortiment voor je op een rijtje gezet!

Om in de kerstsfeer te blijven heeft Netflix een aantal fijne kerstfilms online gezet. ‘The Princess Switch’ en ‘A Christmas Prince’ zijn erg geliefd onder de kijkers. ‘A Christmas Prince‘ heeft ook nog een vervolg. De twee films bieden je samen drie uur aan lekker cheesy vermaak! De laatste topper uit het kerstassortiment is ‘The Christmas Chronicles’. Met Kurt Russel in de hoofdrol vertelt deze film het verhaal van twee kinderen die samen met de kerstman het kerstfeest moeten redden. The Christmas Chronicles is de ideale film voor het hele gezin.

 

Fantasy-fans hebben ook een hele goede maand aan december. Netflix heeft namelijk het eerste deel van ‘Fantastic Beasts’ aan hun assortiment toegevoegd. Fantastic Beasts is de verfilming van het boek van J.K. Rowling.

four assorted reading books on brown surface

De Engelse schrijfster is ook verantwoordelijk voor alle Harry Potter boeken. Fantastic Beasts is het verhaal dat vooraf gaat aan de Harry Potter verhalen. Het speelt zich dan ook af in dezelfde magische wereld. Het tweede deel van Fantastic Beasts is momenteel al te zien in de bioscoop. Naast deze geliefde fictie, is de legendarische trilogie ‘The Lord Of The Rings’ ook online gelanceerd. De verhalen van J.R.R. Tolkien zijn allemaal op briljante wijze verfilmd. Deze koningen van het genre fantasy zijn nu alle drie te vinden op Netflix.

Netflix heeft recent ook nog twee films online gezet die gebaseerd zijn op waargebeurde verhalen. Ben je meer op zoek naar non-fictie dan zijn de films ‘Sully’ en ‘Hacksaw Ridge’ absolute aanraders. De film Sully vertelt het bizarre verhaal van Chesley “Sully” Sullenberger. De piloot maakte met zijn passagiersvliegtuig op 15 januari 2009 een noodlanding op de rivier The Hudson. Met Tom Hanks in de hoofdrol wordt het verhaal in deze speelfilm erg sterk vertelt.

Ook Hacksaw Ridge is absoluut het kijken waard. Het verhaal is gebaseerd op de militaire verpleger Desmond Doss. Desmond Doss wil dienen voor het Amerikaanse leger, maar hij wil tegelijkertijd uit principe geen wapen hanteren. Dit uiterst opvallende verhaal pakt je ruim twee uur lang helemaal in. De productie van Mel Gibson met Andrew Garfield in de hoofdrol is een film om eens goed voor te gaan zitten.

person watching movie

Tenslotte bieden de bioscoopschermen je ook nog heel leuk entertainment. Met ‘All You Need Is Love’ op het witte doek is dat de bioscoopfilm van deze kerst. De kerstspecial is bijna twee uur lang en hij draait al in de Nederlandse bioscopen. Ook Bohemian Rapsody, het befaamde verhaal over Queen, draait al enige tijd in de bioscoop. Daarnaast is DC, de concurrent van Marvel, weer terug met ‘Aquaman’.      Voor fans van superhelden-films is Aquaman absoluut een bioscoopbezoekje waard.

 

Naast de kerstdiners, het vuurwerk en de borrels is er dus ook nog een heel fijn filmassortiment voor de koude dagen! Enjoy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.