3x apps speciaal voor de feestdagen #Kerst

De kerstdagen komen er weer aan, een feest voor iedere student! Lekker eten met familie en vrienden, misschien wat mooie cadeautjes én natuurlijk het vieren van de geboorte van Jezus. Om alvast in de stemming te komen zet Ad Rem Online vandaag drie kerstige apps op een rij.

1. Google Santa Tracker (Android)

google-santa-tracker

Voor de Android gebruikers onder ons: Google’s eigen Santa Tracker was vorig jaar in Amerika een regelrechte hit. Deze app staat vol met leuke mini-games, videotjes en andere informatie. Ook kan je op een Pokemon Go-achtige manier op zoek naar de kerstman, en kan je na 24 december precies zien waar de kerstman zich bevindt!

2. Elf Yourself (Android, iOS)

elfyourself

Office Depot ontwierp een paar jaar geleden een nieuwe app, waarbij je als leuk elfje een kerstdansje kon doen en dat op kon sturen naar familie en vrienden. Deze app is in al zijn tijd niets verandert. Het recept is dus hetzelfde gebleven: Maak een foto, kies een elf, maak een filmpje waarop dit elfje danst en deel hem op alle social media. Via WhatsApp of sla hem gewoon op!

3. De Bijbel (Android, iOS)

392x696bb

Voor degenen die nog steeds veel aandacht besteden aan de echte reden dat we Kerstmis vieren: soms is het wel handig om de bijbel op zakformaat mee te dragen. Daarom deze leuke app: de Bijbel. Je hebt bij deze app de keuze uit 1200 verschillende bijbels in 900 talen, met vele vertalingen ook als luisterbijbel beschikbaar. Maak aantekeningen en bewaar teksten die jij mooi vindt. Helemaal gratis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.